Λογαριασμοί & Παραγγελίες

Δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία ενός λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας είναι εύκολη και έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Γρήγορος έλεγχος : αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας διευθύνσεις και μην τις πληκτρολογήσετε ξανά
  • Κατάσταση παραγγελίας : ελέγξτε το ιστορικό παραγγελιών και τα στοιχεία σας, παρακολουθήστε το πακέτο σας και διαχειριστείτε τις επιστροφές
  • Προσωπικά στοιχεία : διαχειριστείτε τα δεδομένα σας, ενημερώστε τον κωδικό πρόσβασή σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης του ελέγχου, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που μόλις εισαγάγατε ή οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “Σύνδεση” και συμπληρώνοντας τη φόρμα. Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία ως επισκέπτης.

Δεν έλαβα σύνδεσμο ενεργοποίησης για τον λογαριασμό μου. Μπορείς να βοηθήσεις?

Κανένας πανικός!

Μερικές φορές οι παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φιλτράρουν τα αυτόματα ηλεκτρονικά μας μηνύματα στους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του λογαριασμού email σας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους φακέλους για να δείτε αν μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που μπορεί να ζητήσει έναν νέο σύνδεσμο ενεργοποίησης για εσάς.

Έκανα ένα τυπογραφικό λάθος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο λογαριασμό μου;

Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Celiaboutique.gr. Εάν κάνετε λάθος, απλά δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό με τη σωστή διεύθυνση και στη συνέχεια ενεργοποιήστε τον με το σύνδεσμο που στέλνουμε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Εάν έχετε κάνει μια παραγγελία με λάθος διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών για ενημερώσεις παραγγελιών.

Πώς να διαγραφείτε από το ενημερωτικό μας δελτίο;

Παρόλο που φροντίζουμε να περιορίσουμε τον αριθμό και τη συχνότητα των ενημερωτικών δελτίων μας, μπορείτε, φυσικά, να τα επιλέξετε ή να τα αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εισάγετε την ενότητα “Προσωπικά στοιχεία” και επιλέξτε ή απενεργοποιήστε το πλαίσιο “Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο”. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή απευθείας από ένα από τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα. Εάν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ενημερώσεις μας στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης!

Πώς μπορώ να πληρώσω?

Στην celiaboutique.gr, αποδεχόμαστε τα εξής:

Αντικαταβολή, Πληρωμή μέσω Τραπέζης

Pay Pal,  Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Όλες οι μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, όπως Visa, Maestro και MasterCard, είναι ευπρόσδεκτες στην ιστοσελίδα μας.

Ασφάλεια Ιστού

Στο celiaboutique.gr μπορείτε να ψωνίσετε με ασφάλεια: η παραγγελία σας πρόκειται πάντα να υποβληθεί σε επεξεργασία μέσω ενός ασφαλούς διακομιστή. Μπορείτε να δείτε από το σύμβολο ασφαλείας στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησής σας, καθώς και τη διεύθυνση ιστού “https”. Όταν πληρώνετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα σας ζητηθεί πάντα να εισαγάγετε τον κωδικό CVV στο ταμείο για επιπλέον προστασία – αυτό μπορεί να βρεθεί είτε στο μπροστινό είτε στο πίσω μέρος της κάρτας σας. Για την αμοιβαία ασφάλειά μας, η celiaboutique.gr διατηρεί το δικαίωμα να διατηρεί παραγγελίες για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για επαλήθευση.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Προωθητικό μου Κωδικό;

Αν έχετε έναν κωδικό προσφοράς για το ηλεκτρονικό κατάστημα celiaboutique.gr, είστε τυχεροί! Καταχωρίστε τον κωδικό στο checkout στο πεδίο “Έχετε έναν κωδικό προσφοράς;”. Η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στο σύνολο των παραγγελιών.

Οι κωδικοί προσφοράς συνήθως δεν μπορούν να συνδυαστούν και ενδέχεται να ισχύουν εξαιρέσεις. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με την έκπτωση, για καλύτερη ενημέρωση!

Αν για οποιονδήποτε λόγο η παραγγελία ακυρωθεί, θα επιστρέψουμε το πλήρες ποσό που πληρώσατε. Εάν η παραγγελία ακυρωθεί εν μέρει, θα επιστρέψουμε την μειωμένη τιμή για τα ακυρωθέντα στοιχεία. Επειδή οι κωδικοί προσφοράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον ίδιο κωδικό.

Πώς θα ξέρω ότι λάβατε την πληρωμή μου;

Πάντα στέλνουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης πληρωμής μόλις λάβουμε την πληρωμή της παραγγελίας σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες, ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 48 ώρες, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να το βρείτε, η ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Έχω ήδη κάνει την παραγγελία μου, αλλά δεν θα μπορούσα να εφαρμόσω τον Προωθητικό μου Κωδικό. Μπορείς να το κάνεις για μένα?

Μόλις τοποθετηθεί μια παραγγελία, δεν μπορούμε να την τροποποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Ατυχία! Αν όμως η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ακόμη, θα χαρούμε να την ακυρώσουμε για σας, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε μια νέα παραγγελία με το κουπόνι.

Η πληρωμή μου συνεχίζει να απορρίπτεται!

Καταλαβαίνουμε πόσο ενοχλητικό πρέπει να είναι αυτό! Εφόσον το σύστημά μας απορρίπτει αυτόματα τις πληρωμές όταν οι καταχωρημένες λεπτομέρειες δεν ταιριάζουν με τις πραγματικές, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ξανά τα στοιχεία χρέωσης και πληρωμής που εισάγετε. Εάν προσπαθείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ίσως χρειαστεί να καταχωρίσετε τον τριψήφιο κωδικό CVV και στην κάρτα σας για λόγους ασφαλείας. Εάν όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι σωστές, ίσως αξίζει να ερευνήσετε τα διαθέσιμα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εάν η συναλλαγή συνεχίζει να απορρίπτεται, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας σχετικά με το ζήτημα ή να δοκιμάσετε διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Επώνυμα Γυναικεία Ρούχα