Τρόποι Πληρωμής

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών που υποστηρίζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα celiaboutique.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που διατίθενται.

Σημαντική Σημείωση: Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.

Πιστωτική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Alpha

Στην περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας με πιστωτική, χρεωστική  κάρτα, οι συναλλαγές σας θα ολοκληρωθούν στο αυστηρώς ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον των ιστοσελίδων της Alpha Bank , για την προστασία του απορρήτου των στοιχείων σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα celiaboutique.gr δεν αποθηκεύει και δεν χρησιμοποιεί τα στοιχεία της κάρτας σας. Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, συμπληρώστε απλά τα απαραίτητα στοιχεία όταν σας ζητηθεί κατά την έξοδό σας στο ηλεκτρονικό ταμείο. Αν η κάρτα σας απορριφθεί από το σύστημα μας, παρακαλούμε επαληθεύστε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε υποβάλλει. Το όνομα και η διεύθυνση πρέπει να είναι η ίδια με αυτή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν το πρόβλημα επιμείνει παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας.

Αντικαταβολή

Η υπηρεσία της Αντικαταβολής ισχύει για τις παραδόσεις εντός Ελλάδος για ποσά έως 200€. Εάν επιθυμείτε να κάνετε τις αγορές σας με μετρητά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Εμείς θα φροντίσουμε για την παράδοση των αγορών σας στην διεύθυνση που θα ορίσετε. Η παράδοση πραγματοποιείται από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, στον υπάλληλο της οποίας θα δώσετε τα χρήματα για τις αγορές σας. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,5 € και τα μεταφορικά είναι 5 €  για παραγγελίες κάτω των  150€ . Για τις αγορές που ξεπερνούν τα 150€ , τα έξοδα αποστολής  είναι ΔΩΡΕΑΝ, εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι σε προσφορά .

Σημαντική σημείωση:

Για τις αγορές που το συνολικό τους κόστος ξεπερνάει το ποσό των 200€ δεν ισχύει η αντικαταβολή.

Τα δωρεάν μεταφορικά και  δεν ισχύουν για την κατηγορία  Sales (Προσφορές).

Το celiaboutique.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε όποια διεύθυνση επιθυμείτε για την παράδοση, πέραν της διεύθυνσης στην οποία γίνεται η χρέωση. (για να μπορείτε να κάνετε με ευκολία δώρα και εκπλήξεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα). Εάν είστε νέος πελάτης είναι πιθανόν να σας καλέσουμε κατά την πρώτη σας παραγγελία για να ταυτοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό για τις αγορές σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς συνεργαζόμενων τραπεζών. Η  αποστολή της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει από την στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η κατάθεση:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού IBAN Όνομα Λογαριασμού
Εθνική 488/367714-19 GR3201104880000048836771419 KOYTH MARIA
Alpha Bank 014 200002002040882 GR6601402000200002002040882 KOYTH MARIA
Πειραιώς 5154-038959-838 GR08 0172 1540 0051 5403 8959 838 KOYTH MARIA
ATTICA 84912174 GR8001608860000000084912174 KOYTH MARIA

 

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης, χρειάζεται να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, παρακαλώ στείλτε μας το αποδεικτικό της κατάθεσης ή το παρεχόμενο αποδεικτικό από την υπηρεσία e-banking στο info@celiaboutique.gr.

Παρακαλούμε φροντίστε ώστε το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρεται στο αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης, να είναι το ίδιο που αναφέρατε στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας σας. Η εκκίνηση της αποστολής, μπορεί να έχει μια μικρή καθυστέρηση λόγω της καθυστέρησης της εμφάνισης του ποσού στον Τραπεζικό λογαριασμό.

ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πραγματοποιώντας τη παραγγελία σας με την επιλογή παραλαβή από το κατάστημα η παραγγελία σας παραμένει διαθέσιμη 5 ημέρες στο κατάστημα μας και μπορείτε να τη παραλάβετε εξοφλώντας με μετρητά.